Dăruiesc ziua mea pentru cazul copiilor cu Autism, Stefan și Răzvan

 

Marian Andreescu Asociația Împreună pentru Ștefan și Răzvan

22.5% Complete
225 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pe 14 Septembrie este ziua mea de naștere.

Dăruiesc ziua mea pentru cazul baietilor gemeni, Stefan Alexandru și Ionuț Răzvan. Ei suferă de Autism si ADHD, iar banii strânși ii vor ajuta să facă terapie și tratamente. Singura cale te recuperare în autism este cât mai multă terapie! 

De aceea Stefan și Răzvan au mare nevoie de ajutorul dumneavoastră!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Împreună pentru Ștefan și Răzvan realizează strângerea de fonduri necesare terapiei copiilor cu Autism, ADHD, întârziere în dezvoltare și nonverbali, Ștefan Alexandru și Ionuț Răzvan.

Terapia băieților gemeni Ștefan Alexandru si Ionuț Răzvan este susținută exclusiv din banii strânși de asociația noastră.

Aici se strâng fonduri pe baza contractelor de sponsorizare de la firme, prin virarea de către ANAF a 3% din impozit pe baza formularelor 230 completate de persoane fizice, dar și prin donații.

Anul trecut am fost ajutați pentru o campanie de strângere de fonduri pentru câteva analize speciale ale copiilor care s-au facut în străinătate și au avut costuri care depășeau bugetul familiei, de Fundația Speranță pentru România.

Pentru terapia copiilor am mai fost susținuți financiar pe perioadă de câteva luni de Fundația Mereu Aproape.

 

 

  Proiectul vizează strângerea de fonduri pentru susținerea terapiei copiilor cu Autism și ADHD, întârziere în dezvoltare și nonverbali, Ștefan Alexandru și Ionuț Răzvan.

   Imi daruiesc ziua de naștere pentru copii si nu știu ce alt cadou poate sa fie mai frumos și mai folositor ca acesta!      Cu fiecare donație dăruiți câte un pic de vindecare, acceptare, încredere, speranța și putere prin ședințe de psihoterapie, esențiale pentru copiii afectați de autism  și ADHD    Orice suma, cât de mica, se adună și contează pentru viitorul lor,

 

2 Donații

Alina Mariana Dascalu

150 RON
13 Sep 2022

Anonymous

75 RON
Sper sa le fie de folos copilașilor! Doamne ajută!
29 Aug 2022
Marian Andreescu : Asociația Împreună pentru Ștefan și Răzvan
Dăruiesc ziua mea pentru cazul copiilor cu Autism, Stefan și Răzvan